Ons vlees

Hier vind je alles over de verschillende soorten vlees! Ieder stuk heeft zijn eigen kenmerken en eigen bereidingswijze. Wij geven je graag wat meer informatie!

Entrecote

Entrecote is een mals en sappig stuk rundvlees, gesneden uit de dunne lende. Het is bekend om zijn rijke smaak en marmering, wat het perfect

Bekijk »

T-Bone

De T-bone steak is een van de meest geliefde steaks vanwege zijn unieke combinatie van malsheid en smaak. Deze steak bevat zowel een stukje mals

Bekijk »

Haasbiefstuk

Haasbiefstuk staat bekend om zijn malsheid en fijne structuur. Dit stuk vlees, gesneden uit de rug van de koe, is van nature mager en vol

Bekijk »

Shortrib

Shortribs van de Black Angus koe staan bekend om hun malsheid en rijke smaak. Deze stukken vlees komen van de ribben en borst van de

Bekijk »

Picanha

Picanha, ook wel het staartstuk genoemd, is afkomstig uit het verlengde van de platte bil van het rund. Dit stuk bevindt zich in het bovenste deel, vlak

Bekijk »